Index  •  FAQ  •  Szukaj  


Teraz jest 15 gru 2018, o 14:47




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu 
Autor Wiadomość
 Tytuł: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 22 cze 2012, o 22:06 
User

Offline

Dołączył(a): 22 cze 2012, o 21:58
Posty: 9
Telefon: e52
Firmware: 091.003
Operator: Orange
Hej. Mam problem. Dostałem w spadku e52 i wszystko było z nim OK (a przynajmniej to z czym teraz mam problem). Najpierw zrobiłem twardy reset żeby się wszystkiego pozbyć, później zaktualizowałem firmware, shackowałem system. No i teraz mam taką sytuację, że nie mogę wejść w niektóre opcje. Np. w Galerii nie mogę wejść w Zdjęcia, Utwory. W inne katalogi w Galerii wchodzi. Podobnie w Multimedia nie mogę otworzyć Odtwarzacz Muzyki, Muzyka Ovi. Inne działają. Wygląda to tak, że klikam w jakąś opcję, przez chwilę jakby myśli i właściwie nic się nie dzieje. Co to może być?


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 22 cze 2012, o 23:38 
Moderator
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 15 paź 2010, o 10:30
Posty: 2062
Telefon: E52 - 32G
Firmware: PCF 91.004 Monocle Mods
Operator: Play
Soft v92 ma bug.

_________________
Obrazek
Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 6340i->Nokia E51->Nokia E52 Hacked PNHT, Samsung Galaxy I5510


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 22 cze 2012, o 23:56 
User

Offline

Dołączył(a): 22 cze 2012, o 21:58
Posty: 9
Telefon: e52
Firmware: 091.003
Operator: Orange
I co teraz mam zrobić? Mogę wgrać starsze firmware w miejsce nowszego?


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 23 cze 2012, o 01:04 
Moderator
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 15 paź 2010, o 10:30
Posty: 2062
Telefon: E52 - 32G
Firmware: PCF 91.004 Monocle Mods
Operator: Play
Absolutnie nie. Musisz na razie czekać może wydadzą aktualizacje.

_________________
Obrazek
Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 6340i->Nokia E51->Nokia E52 Hacked PNHT, Samsung Galaxy I5510


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 23 cze 2012, o 06:35 
User

Offline

Dołączył(a): 22 cze 2012, o 21:58
Posty: 9
Telefon: e52
Firmware: 091.003
Operator: Orange
No to nie za fajnie. Dzięki za pomoc. Choć nie rozumiem po co się podaje na forum linka do softu, na którym coś nie działa. A to nie są raczej jakieś nic nie znaczące pierdoły.


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 23 cze 2012, o 08:39 
Moderator
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 15 paź 2010, o 10:30
Posty: 2062
Telefon: E52 - 32G
Firmware: PCF 91.004 Monocle Mods
Operator: Play
Z tego co ludzie piszą to nie da się wejść z jednego poziomu. Piszą też, że to nie przeszkadza bo można inaczej (nie sprawdzałem).
A na forum są wszystkie wersje bo to profesjonalne forum. Przecież soft jest opisany i wiadomo co w nim siedzi.
Jest wątek o v91. viewtopic.php?f=35&t=2633&start=15

_________________
Obrazek
Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 6340i->Nokia E51->Nokia E52 Hacked PNHT, Samsung Galaxy I5510


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 24 cze 2012, o 12:49 
User

Offline

Dołączył(a): 22 cze 2012, o 21:58
Posty: 9
Telefon: e52
Firmware: 091.003
Operator: Orange
Jakby to kogoś interesowało to po wgraniu sobie programu vhome (do zmiany wyglądu telefonu) problemy się rozwiązały:)


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 26 lip 2012, o 09:27 
User

Offline

Dołączył(a): 20 lip 2012, o 07:45
Posty: 2
Telefon: e52
Firmware: 0.91.003
Operator: Play
Czy w 0.91.003 nie działa również edytor zdjęć czy tylko u mnie jest taki problem. Po wybraniu edycji pojawia się tylko biała ramka


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: nie mogę otworzyć niektórych opcji telefonu
PostNapisane: 21 sie 2012, o 14:57 
User

Offline

Dołączył(a): 6 sty 2011, o 06:44
Posty: 13
Telefon: E52
Firmware: 091.003
Operator: Orange
przepraszam za odgrzebanie tematu, ale też borykałem się z problemem przedmówcy (biała ramka w ImageEditorze) i dziś odkryłem rozwiązanie :D

uruchom telefon bez karty pamięci i spróbuj otworzyć jakieś zdjęcie w edytorze. jeśli wszystko działa OK, musisz w Windowsie przeskanować kartę pamięci programem chkdsk:
Kod:
Wiersz polecenia  ==>  chkdsk LITERADYSKU: /f /r
i postępować zgodnie z wyświetlanymi komunikatami.

u mnie po wykonaniu tej czynności ImageEditor zaczął działać ;)

tylko na dłuższą metę czas zastanowić się nad kupnem nowej karty pamięci... :roll:


 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


 Kto przegląda forum 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

[ Time : 0.055s | 16 Queries | GZIP : Off ]

 
Index  |  FAQ  |  Szukaj

Style created by Quantum
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
zwyzka bielsko