Index  •  FAQ  •  Szukaj  


Teraz jest 24 kwi 2014, o 05:38




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Nokia e52 PLAY 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 17:53 
User

Offline

Dołączył(a): 22 mar 2011, o 15:41
Posty: 5
Telefon: nokia e52
Firmware: 033.002
Operator: Play
Witam wszystkich forumowiczów
Od 2 dni jestem posiadaczem Nokii E52 kupionej w PLAY.Jest to moje pierwsze spotkanie z tym telefonem, więc dużo rzeczy po prostu nie wiem :) Pierwsze wrażenie oki, ale telefonik zrestartował się przy podczas gdy bawiłem sie aplikacją qvi mapy. Jeśli jest coś co mógłbym jeszcze napisać co by pomogło w określeniu czy ten model nie jest trafiejny , oczywiście napiszę


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 18:02 
User
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 2 sty 2011, o 13:23
Posty: 89
Telefon: e52
Firmware: 071.004 v12.00
Operator: Plus GSM
Zaktualizuj sobie soft. Może się poprawi. Kilka tych softów wyszło.

Pozdrawiam.


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 18:36 
Moderator
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 15 paź 2010, o 10:30
Posty: 2043
Telefon: E52 - 32G
Firmware: PCF 91.004 Monocle Mods
Operator: Play
bojanjjj sprawdź za pomoca Phoenixa jaki masz wersję Hardware chodzi o HWID.
Odpalasz Phoenixa zakładka Product dalej Phoneinformation i Hw jeżeli wartość jest >= 6010 to OK.
Oczywiście nie musisz aktualizować softu do tego.

_________________
Obrazek
Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 6340i->Nokia E51->Nokia E52 Hacked PNHT, Samsung Galaxy I5510


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 20:00 
User

Offline

Dołączył(a): 22 mar 2011, o 15:41
Posty: 5
Telefon: nokia e52
Firmware: 033.002
Operator: Play
a w jaki sposób mam zainicjować połaczenie telefonu z phoenixem?


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 20:03 
Moderator
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 15 paź 2010, o 10:30
Posty: 2043
Telefon: E52 - 32G
Firmware: PCF 91.004 Monocle Mods
Operator: Play
file - scan produkt

_________________
Obrazek
Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 6340i->Nokia E51->Nokia E52 Hacked PNHT, Samsung Galaxy I5510


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 20:20 
User

Offline

Dołączył(a): 22 mar 2011, o 15:41
Posty: 5
Telefon: nokia e52
Firmware: 033.002
Operator: Play
jest ta opcja ale u mnie nie dostepna tzn nie mozna jej właczyc

-- 23 mar 2011, o 20:20 --

moja wersja HW to 8025


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 20:35 
Moderator
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 15 paź 2010, o 10:30
Posty: 2043
Telefon: E52 - 32G
Firmware: PCF 91.004 Monocle Mods
Operator: Play
No i po strachu :) diagnoza dobra :)

_________________
Obrazek
Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 6340i->Nokia E51->Nokia E52 Hacked PNHT, Samsung Galaxy I5510


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 20:36 
User

Offline

Dołączył(a): 22 mar 2011, o 15:41
Posty: 5
Telefon: nokia e52
Firmware: 033.002
Operator: Play
a o co chodzi z tym?


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 23 mar 2011, o 20:41 
Moderator
Avatar użytkownika

Offline

Dołączył(a): 15 paź 2010, o 10:30
Posty: 2043
Telefon: E52 - 32G
Firmware: PCF 91.004 Monocle Mods
Operator: Play
z czym ?
To jest wersja hardware błąd z procesorem posiadały te do numeru 6010 ten ma wyższy więc pochodzi z poprawionej wersji.

_________________
Obrazek
Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 6340i->Nokia E51->Nokia E52 Hacked PNHT, Samsung Galaxy I5510


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Nokia e52 PLAY
PostNapisane: 13 kwi 2011, o 13:09 
User

Offline

Dołączył(a): 22 mar 2011, o 15:41
Posty: 5
Telefon: nokia e52
Firmware: 033.002
Operator: Play
aha. dzięki wielkie za info. miło że to jest ta wersja poprawiona :)

-- 13 kwi 2011, o 13:07 --

Witam
Czasem w telefonie włącza mi się samo wybór połączenia z internetem choć nic nie robię oraz włącza się również ''wybierz akcesorium np zestaw słuchawkowy itp'' dlaczego się tak to dzieje i czy można jakoś to zrobić by się to nie pokazywało. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc

-- 13 kwi 2011, o 13:09 --

Witam
Czasem w telefonie włącza mi się samo wybór połączenia z internetem choć nic nie robię oraz włącza się również ''wybierz akcesorium np zestaw słuchawkowy itp'' dlaczego się tak to dzieje i czy można jakoś to zrobić by się to nie pokazywało. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc


 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


 Kto przegląda forum 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

 
Index  |  FAQ  |  Szukaj

Style created by Quantum
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
karmaloop coupons